Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Call of Duty 4 Morder Warefare

2008.03.01

Kiadó: Activision
Fejlesztő: Infinity Ward
Honlap

Rendszerkövetelmények:
Minimum: Intel Pentium IV 2,4 GHz, 1 Gbyte RAM, 8 Gbyte szabad hely, DirectX 9-et támogató 128 Mbyte-os videokártya
Ajánlott: Intel Core 2 Duo , 2 Gbyte RAM, nVidia Geforce 7900+, Sound Blaster X-Fi
Hasonló játékok: CoD 3, SWAT 4, Team Fortress 2
Kategória: háborús csapat FPS


 Valaki örül annak, hogy  vége a II. Világháborúnak, valaki nem! Az ember viszont olyan, hogy szereti halomra lőni fajtársait, így a XXI. század eleje sem lehet mentes a háborúktól.A Call of Duty 4 megdöbbentően kelti életre napjaink haditechnológiáit, harci helyzeteit, ráadásul a valóságban is elképzelhető történetbe helyezve mindezt. A lényeg persze a többjátékos mód.

Ha  a Call of Duty 4. része is a második világháborúról szólna, akkor elég unalmas lenne mindig a 2. világháborúban harcolni.És hát ideje volt beújjítani.

A játék lényegében arról szól hogy egy orosz ember kitalálja hogy jó lenne oroszországba visszavezetni azokat a szép régi időket.Ehez meg is van minden, pénz, hatalom, emberek.Ezt pedig nem nézik jó szemmel az egyesült királyság és az amerikaiak.Úgyhogy ezért ki is tör a háború.Míg az U.S.A. megküzd a Közel-Keleti arabokkal addig a Brittek oroszországban rendezik el a konfliktusokat.

 

 

A játék elég rövid kb olyan 5-7 óra a játékidő.Szerintem mindegyik Call of Duty rövid volt.Na de mind1, a lényeg ebben az 5-7 órában van elrejtve még ha rövid is azért elég pörgős a játék.És a sztori is egész jó,a grafikáról nem is beszélve(szerintem a grafika fantasztikus).A nehézségi szintről beszélve: A játék elején végre kell hajtani egy gyorsasági tesztet, hogy mennyi idő alatt tudjuk teljesíteni az adott pályát aszerint kapjuk meg a nehézségi szintet(én nem tudtam megcsinálni a legnehezebb fokozatot mert ahoz nagyon gyorsnak kell lenni).A fegyverarzenál is egész nagy.Van a játékban claymore(lézeres taposóakna), gránát, vakítógránát, gránátlövő (fegyveren),Van akkor még AK-47, Drouganov, M4, M16 és még sok más fegyver ami persze a multi részében a játéknak még jócskán fog bővülni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

.Az AL ről beszélve (mesterséges inteligencia) elég okosak az ellenfelek.ha megsebesül akkor rögtön fedezéket keres.Egyes emberek ha fedezékben vannak nem hajlandóak néha kijönni hanem nekünk kell odamenni hozzájuk.Szóval bújdosnak, taktikáznak meg mi egy más.Fegyvereket csak 2-őt vihetünk.Elsődleges fegyverként puskát vagy gépfegyvert a másodlagos fegyver általában pisztoly de pisztoly helyett akármilyen más fegyvert fel lehet szedni.A gránátokat amiket ránkdobálnak az ellenek vissza lehet nekik ajándékozni is.Vagy pedig elfutni előlük.A játékban a kocsik is felrobbannak úgyhogy nem nagyon ajánlatos a kocsik mögé bújni.Egyes erősebb fegyverek pedig átszakítva a falat belénkfúródva súlyos sebeket hagyhatnak maguk után, vagy akár halált is.

Szóval ez a játék nagyon tetszik nekem is és még sokaknak úgyhogy szerintem érdemes boltban megvenni.Nem ám letölteni .Mert a legjobb az egész játékban a multi rész ami nagyon sok újjítást tartalmaz.Majd a következő cikkemben erről is szót ejtek.Ami lehet hogy még ma fönnt lesz de lehet hogy csak holnap.de a hétvégén mindenképpen.